Loading...

ASSOCIACIÓ DE TRASPLANTATS I DONANTS D'ANDORRA

+376 373037

Donació

Informació per donants

A Andorra , actualment, no es poden fer trasplantaments ni donacions d’òrgans i teixits. El seguiment de les malalties relacionades és assegurat pel sistema sanitari andorrà fins a les portes del trasplantament.

En el cas de les donacions d’òrgans i teixits, de moment no es poden fer a Andorra però s’hi està treballant molt fermament tant des de l’associació com des de Govern.

A continuació trobareu tota la informació disponible a nivell de Catalunya, que és la comunitat autònoma veïna  on majoritàriament són atesos els pacients derivats des d’Andorra.  

L'OCATT és l'organització responsable de planificar, ordenar i coordinar les activitats relacionades amb l'extracció, la conservació, la distribució, el trasplantament i l'intercanvi d'òrgans i teixits per utilitzar-los amb finalitats terapèutiques a Catalunya.

Més informació a nivell de Espanya.

L’Organització Nacional de trasplants  (O. N. T) és un organisme coordinador de caràcter tècnic, pertanyent al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, encarregat de desenvolupar les funcions relacionades amb l’obtenció i utilització clínica d’òrgans, teixits i cèl·lules. La seva estructura es basa en una organització reticular a tres nivells: Coordinació Nacional, Coordinació Autonòmica i Coordinació Hospitalària.

I França :

Trobareu informació interessant i rellevant aquí:

HOPITAL.FR
 

Altres pàgines d’interès:

Federació nacional ALCER

Associació de Malalts de Ronyó - ADER

Associació de Malalts hi ha Donants d'Òrgans per Trasplantaments "AEDOPAT"

 

 

 

  • Connecteu-vos al nostre

    i participa ! ;)