Loading...

ASSOCIACIÓ DE TRASPLANTATS I DONANTS D'ANDORRA

+376 373037

Donació

Blog

Proin eget lacus neque. Praesent tempor sapien eu nisi congue, vel varius dui malesuada. Integer nisl libero, eleifend sit amet urna et, vulputate auctor sem.

Blog

Carta de la Josefina Porra i la Núria Gras.

Oct 29, 2023

ATIDA (Associació de trasplantats i donants d’Andorra): El passat 14 d’octubre, el Parc Central d’Andorra la Vella va acollir el 1r acte en Homenatge al donant. Un acte festiu però sobretot molt emocionant. I és que en aquest acte vam poder gaudir del ball de l’Esbart Santa Anna i vam vibrar amb els pilars que van fer els Castellers d’Andorra.

Però la part més emocionant de l’acte la van protagonitzat la Josefina Porras i la Núria Gras.

L’obra de l’artista Emma Regada ret homenatge als donants d’òrgans, cèl·lules i  teixits
Blog

ATIDA inaugura l’escultura “Jo en tu” al Parc Central

Dec 03, 2022

El Parc Central d’Andorra la Vella acull des del dia 16 de setembre del 2022 l’escultura de l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra “Jo en tu”, obra de l’artista andorrana Emma Regada. Aquest matí ha tingut lloc la inauguració en presència dels membres i amics de l’associació així com de les autoritats, encapçalades pel ministre de Salut del Govern d’Andorra, Albert Font i la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol.

Blog

Expo - Històries de viure -

Jun 14, 2022

"Històries per viure", aquest és el títol de l'exposició fotogràfica que hem inaugurat aquest dimarts juntament amb el @coia_collegioficial , per celebrar el Dia Mundial dels pacients trasplantats.

El @cthyssenandorra és el primer escenari que acull les 11 fotografies que componen la mostra i que recull el retrat d'històries de pacients d'Andorra que han rebut un trasplantament gràcies a la solidaritat dels donants.

News

Entrevista Toni Gamero i Marie-Jo Morales

Nov 15, 2021

"Celebrant el 30è aniversari del REDMO, la Fundació Carreras van fer una sèrie d'entrevistes a varis imparables, acompanyats d'un familiar o amic.
L'entrevista és del nostre Vicepresident Toni Gamero (Toneti) i la seva amiga Marie-jo, explicant una miqueta l'experiència de la seva leucèmia, des de dues visions diferents. 
Agraïm a @imparablescontralaleucèmia la seva atenció i també el fet de comptar amb nosaltres per a aquest aniversari i poder donar alè a tots els imparables que estan lluitant actualment.

News

OBRA DE TEATRE "A COR OBERT"

May 17, 2021

"A cor obert" és una història íntima i commovedora, ambientada a Espanya als anys 80 quan tot just es realitzaven els primers trasplantaments d'òrgans i teixits.

Adaptada i dirigida per Mercè Canals i representada pels actors de la companyia andorrana Making Of amb la col·laboració de sis alumnes de l'escola de teatre @entreacte1,

La funció també compta amb dos poemes recitats, escrits per membres de l'Associació i una cançó de Joan Manuel Serrat que, a través de les emocions, busquen la conscienciació del públic.

 

 

Pàgines

  • Connecteu-vos al nostre    i participa ! ;)