Loading...

ASSOCIACIÓ DE TRASPLANTATS I DONANTS D'ANDORRA

+376 373037

Donació

Blog

Proin eget lacus neque. Praesent tempor sapien eu nisi congue, vel varius dui malesuada. Integer nisl libero, eleifend sit amet urna et, vulputate auctor sem.

News

ATIDA reclama que es puguin fer donacions a l'Hospital i més cobertura sanitària

Feb 14, 2018

EL TRASPLANTAMENT D’ÒRGANS ÉS L’ÚNICA VIA DE RECUPERACIÓ PER A ALGUNES PATOLOGIES

Set-centes persones han certificat que vo- len ser donants i no hi ha normativa”, la- menta Víctor Torres, vocal de l’Associació de Trasplantats i Do- nants (Atida) que va néixer el 2015 anys per fer visible la realitat d’aquest col·lectiu i reclamar un marc legal per fer donacions i atendre les necessitats específi- ques del receptor i de qui altruis- tament l’ajuda i en molts casos li salva la vida.

Obra de Teatre - Jo dono, Tu dones, Ell dona.
Blog

Obra de Teatre - Jo dono, Tu dones, Ell dona.

Sep 27, 2017

ATIDA aixeca el teló per sensibilitzar sobre la donació d’òrgans i teixits.

L’Associació de donants i trasplantats d’Andorra, ATIDA presenta “Jo dono, Tu dones, ell dona”,  una obra de teatre escrita i dirigida per Mercè Canals i representada per la companyia Making Of amb el suport de l’escola Entreacte.

L’obra, que s’estrenarà el dissabte 7 d’octubre a les 21:30h al Teatre Comunal d’Andorra la Vella en una única funció, pretén ser una eina de sensibilització a través de la sàtira i l’emoció.

Blog

Atida

Aug 27, 2017

Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra

Som un grup de persones trasplantades, en llista d’espera i donants que hem decidit crear una associació que reculli les nostres inquietuds i que serveixi, entre d’altres, per compartir experiències i donar suport a altres persones que es troben en la mateixa situació que nosaltres o similar.

News

El Clínic lidera una norma per implantar la gestió de la qualitat en el transplantament hepàtic

Jan 17, 2017

Els centres hospitalaris ja poden acollir-se a una nova norma (UNE 179008) de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) que inclou requisits per gestionar la qualitat en el transplantament de fetge i aspira a unificar els criteris d’actuació arreu d’Espanya. El Dr. Miquel Navasa, cap de la Secció de Transplantament Hepàtic del Clínic, n’ha coordinat l’elaboració.

News

La Vall d'Hebron fa un nou rècord

Jan 17, 2017

Nou rècord de trasplantaments a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, que en només 24 hores va trasplantar deu òrgans a nou pacients. A més, quatre dels receptors eren nens d'entre 2 i 4 anys. Aquest rècord es va aconseguir a mitjans de novembre quan l'hospital va rebre donacions de tres centres de fora de Catalunya i d'un pacient propi.

Llegir la notícia

Pàgines

  • Connecteu-vos al nostre

    i participa ! ;)