Loading...

ASSOCIACIÓ DE TRASPLANTATS I DONANTS D'ANDORRA

+376 373037

Donació

"Diario de una leucemia"

El meu nom és Toni Gamero, el setembre del 2019 em van diagnosticar una Leucèmia, Leucèmia mieloide aguda, una de les més agressives i amb pitjor pronòstic, després de quatre cicles de quimioterapia per arribar a la remisió de la Leucèmia que patia, em vaig sotmetre a un trasplantament de medul·la ossía, a l'abril del 2020.

Vaig residir més d'un any a la ciutat comtal, al cap de tres mesos de residir a Barcelona, no en els millors moments, per tenir el cap amb un altre lloc, vaig començar a escriure la meva experiència amb la malaltia que estava patint.

En aquest llibre es relata, el dia a dia de la lluita contra un càncer, els seus tractaments agressius, que van acabar amb un trasplantament de medul·la òssia en els principis de l'estat d'alarma que hi havia a Espanya, a causa de la pandèmia mundial que ens aguaitava pel Coronavirus.

Empatia que neix de tots amb els quals tractes, sanitaris, malalts, personal, convivents. Moltes anècdotes, sempre riure, mai rendir-se.

També el fet de voler ajudar al del costat, fent-se soci de l'Associació de trasplantats i donants d'Andorra "ATIDA" i entrant en la seva junta.

La conscienciació en la donació, tant d'òrgans, teixits i cèl·lules, que és el meu cas, m'ha salvat la vida.

  • Connecteu-vos al nostre    i participa ! ;)