Loading...

ASSOCIACIÓ DE TRASPLANTATS I DONANTS D'ANDORRA

+376 373037

Donació

Blog

Blog

Carta de la Josefina Porra i la Núria Gras.

Oct 29, 2023

ATIDA (Associació de trasplantats i donants d’Andorra): El passat 14 d’octubre, el Parc Central d’Andorra la Vella va acollir el 1r acte en Homenatge al donant. Un acte festiu però sobretot molt emocionant. I és que en aquest acte vam poder gaudir del ball de l’Esbart Santa Anna i vam vibrar amb els pilars que van fer els Castellers d’Andorra.

Però la part més emocionant de l’acte la van protagonitzat la Josefina Porras i la Núria Gras.

Blog

1a Fira del Voluntariat

Jul 30, 2023

Una trentena d'associacions participen en la primera Fira del Voluntariat El Centre de Congressos d'Andorra la Vella s'ha omplert d'estands d'associacions sense ànim de lucre en la primera Fira del Voluntariat. El principal objectiu és captar més voluntaris per poder arribar a més projectes.

L’obra de l’artista Emma Regada ret homenatge als donants d’òrgans, cèl·lules i  teixits
Blog

ATIDA inaugura l’escultura “Jo en tu” al Parc Central

Dec 03, 2022

El Parc Central d’Andorra la Vella acull des del dia 16 de setembre del 2022 l’escultura de l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra “Jo en tu”, obra de l’artista andorrana Emma Regada. Aquest matí ha tingut lloc la inauguració en presència dels membres i amics de l’associació així com de les autoritats, encapçalades pel ministre de Salut del Govern d’Andorra, Albert Font i la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol.

Blog

Expo - Històries de viure -

Jun 14, 2022

"Històries per viure", aquest és el títol de l'exposició fotogràfica que hem inaugurat aquest dimarts juntament amb el @coia_collegioficial , per celebrar el Dia Mundial dels pacients trasplantats.

El @cthyssenandorra és el primer escenari que acull les 11 fotografies que componen la mostra i que recull el retrat d'històries de pacients d'Andorra que han rebut un trasplantament gràcies a la solidaritat dels donants.

News

OBRA DE TEATRE "A COR OBERT"

May 17, 2021

"A cor obert" és una història íntima i commovedora, ambientada a Espanya als anys 80 quan tot just es realitzaven els primers trasplantaments d'òrgans i teixits.

Adaptada i dirigida per Mercè Canals i representada pels actors de la companyia andorrana Making Of amb la col·laboració de sis alumnes de l'escola de teatre @entreacte1,

La funció també compta amb dos poemes recitats, escrits per membres de l'Associació i una cançó de Joan Manuel Serrat que, a través de les emocions, busquen la conscienciació del públic.

 

 

Blog

Equipació ATIDA

Mar 06, 2021

ATIDA ha dissenyat una sèrie de peces de roba perquè si així ho desitges, et puguis fer amb elles i així ajudar-nos a difondre la donació d'òrgans arreu del país.

Consta de Samarreta tècnica multiesports, mascareta amb doble capa de protecció i equipació complerta de ciclisme.

Anirem obrint durant cert períodes de temps un formulari per fer les comandes.

Pots fer la teva comanda a través d’aquest formulari.

 

Blog

Campanya Voluntariat

Mar 06, 2021

Cada dia milers i milers de persones s’ofereixen com a voluntaris arreu del món, ajudant aquells que més ho necessiten i amb un únic objectiu: fer del món un lloc millor i més just per a tothom. Tu pots contribuir-hi amb el teu temps, les teves competències i els teus coneixements. Aprofita aquesta oportunitat i crea un impacte positiu.

Pots ajudar a diferents associacions, mira quin projecte t'agrada més, escull un d'ells i posa't en contacte.

Pàgines

  • Connecteu-vos al nostre



    i participa ! ;)