Loading...

ASSOCIACIÓ DE TRASPLANTATS I DONANTS D'ANDORRA

+376 373037

Donació

Projecte Transplant&life TEAM

Projecte Transplant&life TEAM

Jul 30, 2023

El passat dia 8 i 9 de juliol del 2023 es va disputar la Mussara 24h. Aquesta prova consisteix en rodar en equips de 2, 4, 6 ó 8 persones i per relleus durant 12 ó 24h amb bicicleta al circuit de Barcelona-Catalunya.

En aquesta edició van participar tres equips del projecte Trasplant&life. 

 

Transplant&life va ser creat per donar visibilitat a la donació d'òrgans cèl·lules i teixits, també per fer visible les persones trasplantades que viuen gràcies a un donant que els hi ha donat la oportunitat de continuar fent esport i gaudir del ciclisme. D’aquesta manera volen animar a aquells que estan en llista d’espera d’un trasplantament, aquest tractament que per sort tota la població te dret a rebre si mai te una fallada d'algun òrgan.

 

Tots tres equips, amb un total de 10 trasplantats van completar el repte de les 24h. I és que tots els membres de l’equip pensen, que participar al circuit de Barcelona-Catalunya amb d’altres trasplantats és la millor manera de celebrar aquesta nova vida, per això van crear el projecte Transplant&life.

 

Cada pedalada al circuit anava destinada a fer un agraïment als donants i a les seves famílies que diuen si en els moments més durs de la vida. Els agraïments també anaven destinats al personal sanitari que fa possible aquestes noves oportunitats de vida.

El ciclisme a tots ells els hi ha donat l’oportunitat de continuar sentint-se vius i difondre entre els trasplantats la importància de fer esport.

El projecte Transplant&life va continuar i 6 dels seus membres van participar a la 46ena Edició de la Volta als ports d’Andorra el diumenge 23 de juliol.

Una marxa cicloturista que es celebra cada any al Principat d’Andorra, un dels petits països d’Europa i el que està a major altitud.

Aquesta cursa ha estat per ells un autèntic repte per continuar difonent la donació d’òrgans a través de l’esport.

Dos dels membres de Transpant&life durant la cursa.
Dos dels membres de Transpant&life durant la cursa de la Mussara 24h al circuit de Barcelona-Catalunya.
Posteriorment a la cursa de la Volta als Ports a Andorra, l'equip Transplant&life es van fer una foto al costat del monument al donant. Un petit homenatge i agraïment als seus donants.
Posteriorment a la cursa de la Volta als Ports a Andorra, l'equip Transplant&life es van fer una foto al costat del monument al donant. Un petit homenatge i agraïment als seus donants.
Blog Type: 
Blog
  • Connecteu-vos al nostre



    i participa ! ;)