Loading...

ASSOCIACIÓ DE TRASPLANTATS I DONANTS D'ANDORRA

+376 373037

Donació

Blog

News

Entrevista Toni Gamero i Marie-Jo Morales

Nov 15, 2021

"Celebrant el 30è aniversari del REDMO, la Fundació Carreras van fer una sèrie d'entrevistes a varis imparables, acompanyats d'un familiar o amic.
L'entrevista és del nostre Vicepresident Toni Gamero (Toneti) i la seva amiga Marie-jo, explicant una miqueta l'experiència de la seva leucèmia, des de dues visions diferents. 
Agraïm a @imparablescontralaleucèmia la seva atenció i també el fet de comptar amb nosaltres per a aquest aniversari i poder donar alè a tots els imparables que estan lluitant actualment.

News

FIRA D'ANDORRA LA VELLA

Oct 26, 2018

Com cada any us esperem al nostre estand a la Fira d'Andorra (estand nº 90 de la fira d'associacions). Enguany tenim novetats destacables com la presència del ciclista PURITO que estarà amb nosaltres (manca determinar dia i hora) perquè tothom qui vulgui pugui fer-se fotos amb ell o demanar-li autògrafs.

Obra de Teatre - Jo dono, Tu dones, Ell dona.
Blog

Obra de Teatre - Jo dono, Tu dones, Ell dona.

Sep 27, 2017

ATIDA aixeca el teló per sensibilitzar sobre la donació d’òrgans i teixits.

L’Associació de donants i trasplantats d’Andorra, ATIDA presenta “Jo dono, Tu dones, ell dona”,  una obra de teatre escrita i dirigida per Mercè Canals i representada per la companyia Making Of amb el suport de l’escola Entreacte.

L’obra, que s’estrenarà el dissabte 7 d’octubre a les 21:30h al Teatre Comunal d’Andorra la Vella en una única funció, pretén ser una eina de sensibilització a través de la sàtira i l’emoció.

Blog

Atida

Aug 27, 2017

Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra

Som un grup de persones trasplantades, en llista d’espera i donants que hem decidit crear una associació que reculli les nostres inquietuds i que serveixi, entre d’altres, per compartir experiències i donar suport a altres persones que es troben en la mateixa situació que nosaltres o similar.

Blog

Campanya Creu Roja

Mar 10, 2017

ATIDA va estar present en la primera campanya de colecta de sang, que organitza la Creu Roja d'Andorra en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits.

"SOM DONANTS D'ALÇADA"

Que va tindre lloc el 18 de febrer a Pal i el 06 de març a Arinsal.

 

 

News

El Clínic lidera una norma per implantar la gestió de la qualitat en el transplantament hepàtic

Jan 17, 2017

Els centres hospitalaris ja poden acollir-se a una nova norma (UNE 179008) de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) que inclou requisits per gestionar la qualitat en el transplantament de fetge i aspira a unificar els criteris d’actuació arreu d’Espanya. El Dr. Miquel Navasa, cap de la Secció de Transplantament Hepàtic del Clínic, n’ha coordinat l’elaboració.

News

La Vall d'Hebron fa un nou rècord

Jan 17, 2017

Nou rècord de trasplantaments a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, que en només 24 hores va trasplantar deu òrgans a nou pacients. A més, quatre dels receptors eren nens d'entre 2 i 4 anys. Aquest rècord es va aconseguir a mitjans de novembre quan l'hospital va rebre donacions de tres centres de fora de Catalunya i d'un pacient propi.

Llegir la notícia

Pàgines

  • Connecteu-vos al nostre



    i participa ! ;)