Loading...

ASSOCIACIÓ DE TRASPLANTATS I DONANTS D'ANDORRA

+376 373037

Donació

Blog

Proin eget lacus neque. Praesent tempor sapien eu nisi congue, vel varius dui malesuada. Integer nisl libero, eleifend sit amet urna et, vulputate auctor sem.

News

Entrevista Toni Gamero i Marie-Jo Morales

Nov 15, 2021

"Celebrant el 30è aniversari del REDMO, la Fundació Carreras van fer una sèrie d'entrevistes a varis imparables, acompanyats d'un familiar o amic.
L'entrevista és del nostre Vicepresident Toni Gamero (Toneti) i la seva amiga Marie-jo, explicant una miqueta l'experiència de la seva leucèmia, des de dues visions diferents. 
Agraïm a @imparablescontralaleucèmia la seva atenció i també el fet de comptar amb nosaltres per a aquest aniversari i poder donar alè a tots els imparables que estan lluitant actualment.

Blog

OBRA DE TEATRE "A COR OBERT"

May 17, 2021

"A cor obert" és una història íntima i commovedora, ambientada a Espanya als anys 80 quan tot just es realitzaven els primers trasplantaments d'òrgans i teixits.

Adaptada i dirigida per Mercè Canals i representada pels actors de la companyia andorrana Making Of amb la col·laboració de sis alumnes de l'escola de teatre @entreacte1,

La funció també compta amb dos poemes recitats, escrits per membres de l'Associació i una cançó de Joan Manuel Serrat que, a través de les emocions, busquen la conscienciació del públic.

 

 

Blog

Equipació ATIDA

Mar 06, 2021

ATIDA ha dissenyat una sèrie de peces de roba perquè si així ho desitges, et puguis fer amb elles i així ajudar-nos a difondre la donació d'òrgans arreu del país.

Consta de Samarreta tècnica multiesports, mascareta amb doble capa de protecció i equipació complerta de ciclisme.

Anirem obrint durant cert períodes de temps un formulari per fer les comandes.

Pots fer la teva comanda a través d’aquest formulari.

 

Blog

Campanya Voluntariat

Mar 06, 2021

Cada dia milers i milers de persones s’ofereixen com a voluntaris arreu del món, ajudant aquells que més ho necessiten i amb un únic objectiu: fer del món un lloc millor i més just per a tothom. Tu pots contribuir-hi amb el teu temps, les teves competències i els teus coneixements. Aprofita aquesta oportunitat i crea un impacte positiu.

Pots ajudar a diferents associacions, mira quin projecte t'agrada més, escull un d'ells i posa't en contacte.

Blog

World Transplant Games.

Dec 16, 2020

ATIDA és membre de ple dret a la Federació Mundial de Trasplantats. Podràs participar als Jocs Mundials de trasplantats i representar al nostre país. Pots escollir entre diferents esports i viure una experiència inoblidable.

La primera vegada que Andorra i ATIDA va estar representada en aquests mundials va ser a Newcastle al 2019 i va ser per la nostra secretària i Sòcia Mari Martínez, que va aconseguir fer dos plates. 

No ho dubtis i demana'ns més informació.

News

ATIDA reclama que es puguin fer donacions a l'Hospital i més cobertura sanitària

Feb 14, 2018

EL TRASPLANTAMENT D’ÒRGANS ÉS L’ÚNICA VIA DE RECUPERACIÓ PER A ALGUNES PATOLOGIES

Set-centes persones han certificat que vo- len ser donants i no hi ha normativa”, la- menta Víctor Torres, vocal de l’Associació de Trasplantats i Do- nants (Atida) que va néixer el 2015 anys per fer visible la realitat d’aquest col·lectiu i reclamar un marc legal per fer donacions i atendre les necessitats específi- ques del receptor i de qui altruis- tament l’ajuda i en molts casos li salva la vida.

Pàgines

  • Connecteu-vos al nostre    i participa ! ;)