Loading...

ASSOCIACIÓ DE TRASPLANTATS I DONANTS D'ANDORRA

+376 373037

Donació

El nostre Blog

No et perdis totes les novetats d'Atida.

Blog

"A cor obert" és una història íntima i commovedora, ambientada a Espanya als anys 80 quan tot just es realitzaven els primers trasplantaments d'òrgans i teixits.

Adaptada i dirigida per Mercè Canals i representada pels actors de la companyia andorrana Making Of amb la col·laboració de sis alumnes de l'escola de teatre @entreacte1,

maig 17, 2021
Blog

ATIDA ha dissenyat una sèrie de peces de roba perquè si així ho desitges, et puguis fer amb elles i així ajudar-nos a difondre la donació d'òrgans arreu del país.

Consta de Samarreta tècnica multiesports, mascareta amb doble capa de protecció i equipació complerta de ciclisme.

Anirem obrint durant cert períodes de temps un formulari per fer les comandes.

març 06, 2021
Blog

Cada dia milers i milers de persones s’ofereixen com a voluntaris arreu del món, ajudant aquells que més ho necessiten i amb un únic objectiu: fer del món un lloc millor i més just per a tothom. Tu pots contribuir-hi amb el teu temps, les teves competències i els teus coneixements. Aprofita aquesta oportunitat i crea un impacte positiu.

març 06, 2021
Blog

Ja pots fer-te donant de medul·la òssia, segueix aquest enllaç del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària on s’expliquen tots els passos a seguir.

Fes-te donant de medul·la òssia.

Si tens entre 18 i 40 anys i estàs sa, pots ser donant de medul·la òssia i tenir l'oportunitat de salvar una vida!

gen. 07, 2021
Blog

Volta als ports d’Andoora 2020.

En motiu de la marxa cicloturista Volta als ports d’Andorra. ATIDA  va voler conscienciar a la població a favor de la donació a través d’uns dorsals especials per a l’ocasió. Molts ciclistes van ser els que van voler dur aquest dorsal que deia “jo sóc donant”

gen. 07, 2021

Pàgines

  • Connecteu-vos al nostre    i participa ! ;)