Loading...

ASSOCIACIÓ DE TRASPLANTATS I DONANTS D'ANDORRA

+376 373037

Donació

El nostre Blog

No et perdis totes les novetats d'Atida.

Blog

ATIDA ha dissenyat una sèrie de peces de roba perquè si així ho desitges, et puguis fer amb elles i així ajudar-nos a difondre la donació d'òrgans arreu del país.

Consta de Samarreta tècnica multiesports, mascareta amb doble capa de protecció i equipació complerta de ciclisme.

Anirem obrint durant cert períodes de temps un formulari per fer les comandes.

març 06, 2021
Blog

Cada dia milers i milers de persones s’ofereixen com a voluntaris arreu del món, ajudant aquells que més ho necessiten i amb un únic objectiu: fer del món un lloc millor i més just per a tothom. Tu pots contribuir-hi amb el teu temps, les teves competències i els teus coneixements. Aprofita aquesta oportunitat i crea un impacte positiu.

març 06, 2021
Blog

Ja pots fer-te donant de medul·la òssia, segueix aquest enllaç del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària on s’expliquen tots els passos a seguir.

Fes-te donant de medul·la òssia.

Si tens entre 18 i 40 anys i estàs sa, pots ser donant de medul·la òssia i tenir l'oportunitat de salvar una vida!

gen. 07, 2021
Blog

Volta als ports d’Andoora 2020.

En motiu de la marxa cicloturista Volta als ports d’Andorra. ATIDA  va voler conscienciar a la població a favor de la donació a través d’uns dorsals especials per a l’ocasió. Molts ciclistes van ser els que van voler dur aquest dorsal que deia “jo sóc donant”

gen. 07, 2021
Blog

ATIDA és membre de ple dret a la Federació Mundial de Trasplantats. Podràs participar als Jocs Mundials de trasplantats i representar al nostre país. Pots escollir entre diferents esports i viure una experiència inoblidable.

des. 16, 2020

Pàgines

  • Connecteu-vos al nostre    i participa ! ;)