Loading...

ASSOCIACIÓ DE TRASPLANTATS I DONANTS D'ANDORRA

+376 373037

Donació

ATIDA aixeca el teló amb un ple absolut

ATIDA aixeca el teló amb un ple absolut

Oct 09, 2017

ATIDA aixeca el teló amb un ple absolut
Aquest dissabte a la nit el Teatre Comunal d’Andorra la Vella ha registrat un ple absolut en l’estrena de l’obra “Jo dono, tu dones, ell dona” escrita i dirigida per Mercè Canals de l’escola Entreacte i representada per la companyia d’actors Making Of. L’obra, que busca ser una eina de sensibilització sobre la donació i el trasplantament d’òrgans i teixits, ha comptat amb més de 240 espectadors. El preu de les entrades, de 10 euros, ha anat íntegrament destinat a l’Associació. En aquest sentit, la presidenta Núria Gras s’ha mostrat molt satisfeta i ha declarat que “aquesta nit ATIDA ha fet un pas endavant en la conscienciació sobre la donació d'òrgans i ens esperona a continuar treballant en la mateixa línia”. La portaveu també ha volgut traslladar l’agraïment pel treball solidari i altruista de la companyia Making Of i de Mercè Canals, la qual també s’ha mostrat molt contenta amb la col·laboració: “Si ens ho tornessin a demanar, ho tornaríem a fer.  Avui creiem que el missatge que volíem donar ha arribat”, ha manifestat la directora de l’obra. 
Un públic entregat ha rigut, ballat i aplaudit al llarg d’una funció amb tocs de sàtira i humor. L’obra de Mercè Canals ha comptat amb moments musicals i una veu en off que ha llançat missatges de conscienciació sobre la problemàtica.

També hi ha hagut lloc per a l’emoció i les reivindicacions; els actors, que en algunes escenes representaven els testimonis reals de membres de l’associació, han demanat al Govern d’enllestir amb celeritat la llei que reguli la donació d’òrgans al país.
Amb aquesta acció, ATIDA, que neix per donar suport a donants i a trasplantats, busca també promoure que les persones es facin donants.
Properament l’Associació s’exposarà a la Fira d’Andorra la Vella. 

Blog Type: 
Blog
Tags: 
  • Connecteu-vos al nostre



    i participa ! ;)